Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Nu öppnar anmälan till höstens barn- och ungdomskörer

Nyhet Publicerad

I kören får vi upptäcka vår sångröst och hur fint det låter när vi sjunger tillsammans. Vi har flera olika körer – välkommen med anmälan inför hösten.

Lerums församling har fyra olika körer som riktar sig till barn och unga. Från  årskurs 1till årskurs 8. Körerna heter Gloria, Cantica, Laudate och VOX. Samtliga körer är kostnadsfria. Läs nedan om respektive kör.

Här hittar du anmälningsformuläret till höstens körer. Det är samma anmälningsformulär för alla körer, ni väljer vilken av körerna ni vill anmäla till i formuläret.

Vi ses i höst!

Gloria

Kör för barn årskurs Förskoleklass-årskurs 1. I kören får vi upptäcka vår sångröst och hur fint det låter när vi sjunger tillsammans. Repertoaren är blandad och hos oss utvecklas du både musikaliskt och socialt. Onsdagar hösten 2024, Kyrkstugan.

Närbild på en barnkör som sjunger i ett klassrum.

Cantica

Kör för tjejer årskurs 3-5. I kören får vi upptäcka vår sångröst och hur fint det låter när vi sjunger tillsammans. Onsdagar 2024 kl. 17.20, Kyrkstugan.

Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka. En pojke står framför de andra och sjunger.

Laudate

Kör för killar årskurs 2-5. I kören får vi upptäcka vår sångröst och hur fint det låter när vi sjunger tillsammans. Vi arbetar med musikteori och musikens byggstenar och ges möjlighet till stora musikaliska upplevelser. Onsdagar 2024 kl. 17.00, Kyrkstugan.

Närbild på medlemmar i en barnkör som sjunger i en kyrka.

VOX

Kör för tjejer årskurs 5-7. I kören får vi upptäcka vår sångröst och hur fint det låter när vi sjunger tillsammans. Repertoaren är blandad och hos oss utvecklas du både musikaliskt och socialt. Onsdagar 2024 kl. 16.00, Kyrkstugan.