Flera olika tårtdekorationer till bröllop står på ett bord.
Foto: Ulrika Robsarve /Ikon

Drop-in vigsel på nationaldagen

Vackert, enkelt, nära. Kom som ni är eller i högtidskläder. Bjud med er några bröllopsgäster om ni vill. Sätt er personliga prägel med egna val av musik och psalmer. Torsdag 6 juni 2024 kl. 14.00-17.00, Lerums kyrka

En möjlighet för er som vill få gifta er utan så mycket förberedelser! Dagen kommer att bli minnesvärd! Bjud med er några bröllopsgäster om ni vill. Sätt er personliga prägel med egna val av musik och psalmer. Kom som ni är eller i högtidskläder. Efter vigseln bjuds ni på alkoholfritt bubbel och festligt tilltugg.

Ta med giltig hindersprövning, legitimation och ringar. En av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan. På plats går vi igenom ordning och uppkoppling. Vi är två präster i tjänst som är redo att tillsammans med musiker möta er för samtal och vigsel. Drop-in och vi tar emot i den ordningen som ni som par kommer.

Kostnadsfritt.
Torsdag 6 juni 2024 kl. 14.00-17.00, Lerums kyrka