Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Barn och familj

Lerums församling erbjuder sång, musik, pyssel och öppna mötesplatser. Varmt välkommen till oss.

Sjung och lek på sommaren

Startar torsdag 9 juni vid Aspenäs kyrka. Träffa andra barn, 0-6 år, för lek och sång utomhus. Kom och prata en stund med andra vuxna. Vi möts utanför Aspenäs kyrka till sångsamling, naturupplevelse och lekstund. Kläder efter väder, vid regn inomhus. Vi bjuder på enkelt fika.

Vivamus

Obs! Vivamus är nu tyvärr fullt! "Låt oss leva" Nu startar vi fiolrytmik i Aspenkyrkan för dig som är fem-sex år! I fiolrytmiken ryms nyfikenheten till musik, rytmer och rörelse. Vi spelar och sjunger tillsammans och utforskar fiolen på ett lekfullt sätt. Någon gång deltar vi med våra fioler i familjegudstjänsten.

Tygdockor och gosedjur i en pulka

Sjung och lek på vintern

Ny digital sångsamling ute nu! Vi sjunger tillsammans! Se den här. Välkommen! /Lena och Elinor

Musik & Körer

Att sjunga i kör ger glädje, gemenskap och nya vänner. Gammal som ung - vi har en kör för alla! Välkommen att sjunga med oss!

Konfirmation 2022/2023

Vem är du? Vad längtar du efter? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag: kärlek och vänskap, glädje och sorg, skuld och förlåtelse, liv och död, Gud och Jesus. Det finns utrymme för allvar och skoj, samtal och lek, musik och fika och naturligtvis läger! Det är också en möjlighet att lära känna nya personer och kanske få nya vänner. Välkommen som konfirmand i Lerums församling!

Musikterapi - "bortom orden"

Vi tar musiken till hjälp för att skapa kroppslig medvetenhet som stimulerar hjärnans utveckling och tvärtom.

Förskolan

Välkommen till förskolan med det lilla extra.