Öppen förskola (0-5 år)

Tisdagar 9.30-12.00, Sockenstugan Lerbäck Fredagar 9.30-12.00 Fritidsgården Mariedamm. Avslutning och Öppna förskolans Luciafest med fika fredag 14 december kl 18 i Mariedamms kapell. Terminstart 18 januari 2019

På öppna förskolan ges tillfälle att umgås med andra föräldrar och barn från samma geografiska område.  Mor- och farföräldrar eller andra anhöriga är också välkomna tillsammans med barnen. I våra lokaler finns gott om leksaker och pysselmaterial. Ca kl 10 har vi sångstund och därefter bjuds alla på smörgås, kaffe och frukt. Öppna förskolan är helt gratis. Ingen föranmälan behövs.

Har Ni frågor eller funderingar får Ni gärna kontakta någon av oss som arbetar med öppen förskola.

Johanna Jelmbark, pedagog,  johanna.jelmbark@svenskakyrkan.se. Tel. 0583-40618 alt. 0705-105421

Britt-Marie Landgren, fritidsledare, britt-marie.landgren@svenskakyrkan.se

Lerbäck-Snavlunda pastorat finns på sociala medier. Titta gärna in!

Facebook: www.facebook.com/svenskakyrkanilerbacksnavlunda

Instagram: @barnenikyrkanlbsn