Här hittar Du information som kan vara bra att veta inför begravningen

I vilka lokaler kan man ha begravning?

Om den avlidne var medlem i Svenska kyrkan så kan man ha begravning i både Lerbäck och Snavlunda kyrkor och Mariedamms kapell. För den som vill ha borgerlig begravning, utan religiösa symboler, så finns det möjlighet att ha begravning i Snavlunda församlingshem.

Bårtäcke finns att låna för alla oavsett om man är medlem eller inte.

Begravningen bokar man genom att ta hjälp av en begravningsbyrå som hjälper till med allt det praktiska runt begravningen. Dom tar i sin tur kontakt med församlingsexpeditionen, 0583-400 40 för bokning av dag, plats och tid. Självklart kan Du själv ringa och boka tid för begravningen om Du så önskar.

Här kan Du läsa om olika sorters gravtyper vi har i pastoratet.

Gravtyper