Kyrkogårdsarbete
Foto: Ingrid E del Castillo

Kyrkogårdsarbetare för säsongen 2022

Vi söker nu erfarna säsongsarbetare till våra kyrkogårdar i Leksands pastorat

Vi vårdar ett kulturarv och vi vårdar gravar. Vi vårdar fyra av Leksands absolut vackraste grönområden. Det kräver kunskap om växter och vår gröna miljö, fingertoppskänsla för detaljer, en estetisk blick, förståelse för situationen, ”uppkavlade ärmar”. Ett ansvar som du visar i det dagliga arbetet. Har du blick och ett driv för att ge det där ”lilla extra”?  – Då kan det här vara arbetsplatsen för dig.

Säsongsarbete innebär att du kliver in och ersätter ordinarie personal under semesterperioden så vi värdesätter en historia av hög närvaro; fysiskt och mentalt.

Den vi söker

Vi söker dig som inspirerar och är en stor tillgång för dina arbetskamrater. Vi söker dig som ser till att jobbet blir väl utfört varje dag. Vi söker dig som kan se helhet och har blicken för vad som behöver prioriteras i enlighet arbetsinstruktion.

Du behöver vara vattentät för vi jobbar utomhus i alla väder. Ibland jobbar vi nära varandra, ibland avskilt, ibland omväxlande, ibland lite långrandigt, ibland tungt, ibland bullrigt och hela tiden jobbar vi med det vackra. Vi är ett lag som samarbetar, hjälper varandra, börjar och slutar dagen tillsammans och tar våra raster tillsammans.

Vi söker dig med kunskap nog att kliva rakt in i den pågående verksamheten

För detta ser vi att det behövs relevant erfarenhet, utbildning och referenser. Du skall vara den som vi efter avslutad säsong med glädje förlänger säsongen för och anställer igen.

Vi följer Leksands pastorats policy vad gäller arbetstider, hur vi uppför oss mot varandra, arbetsmiljö, droger och rökning o.s.v.

Vi utgår från Leksands, Åhls och Siljansnäs kyrkogårdar och sköter även kyrkogården i Djura.

Krav:
Vi använder oss av maskiner så körkort klass B gäller.

Varaktighet/Arbetstid:
Säsongen börjar april-maj och varar till oktober-november.

Rekrytering:  vi tillämpar löpande rekrytering

Ansök senast  20/2

Välkommen med ansökan!