Other languages with Google Translate

Drop-in Dop

Har ditt barns eller ditt eget dop bara inte blivit av? Välkommen på drop-in dop 28 september 2019

Lördagen den 28 september 2019,  kl. 12.00-15.00 är portarna öppna i Leksands kyrka för dig som vill låta döpa ditt barn eller dig själv. Det är ingen föranmälan utan det är bara att komma. Innan dopet förs ett dopsamtal som handlar om dopets innebörd och gudstjänstens olika moment. Det ska vara enkelt att låta döpa sig och det är aldrig för sent!

Har du frågor och funderingar dopet och kristen tro?
kontakta våra präster:

Joel Ludvigson

E-post: Joel Ludvigson
mobil: 070-261 16 34

Sten Boman
E-post: Sten Boman

Dopet är en fest i guds familj

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Den som döps blir samtidigt medlem i Svenska kyrkan.

Svenska kyrkan döper både barn och vuxna

Små barn, unga och vuxna är lika välkomna att döpas. Man behöver inte prestera något, tro på rätt sätt eller förstå allting. Tvärt om – dopet är en gåva som bara är att ta emot.