Kyrkogårdsarbete
Foto: Ingrid E del Castillo

Är du vår nya kyrkvaktmästare?

Nyhet Publicerad Ändrad

Har du blick och ett driv för att ge det där ”lilla extra”? – Då är det här arbetsplatsen för dig!

Vi vårdar ett kulturarv, våra kyrkogårdar och några av Leksands kommuns vackraste grönområden. Det kräver kunskap om växter, fingertoppskänsla för detaljer, en estetisk blick, förståelse för situationen, ”uppkavlade ärmar” och ett ansvar som Du visar i det dagliga arbetet.

Tjänsten innebär

Planering och utförande av alla förekommande arbetsuppgifter på kyrkogård t.ex. trädvård, höst- och vårstädning, snöröjning, plantering, skötsel gräs- och planteringsytor, viss anläggning, underhåll/reparation av maskiner samt gravgrävning och gravsättning.

Tjänstgöring i samband med församlingsverksamhet i kyrkan ingår i även rollen, främst iordningställande inför/efter och att sköta ljud/ljus m.m. vid förrättningar, gudstjänster o.s.v.

Vi söker dig som inspirerar och är en stor tillgång för dina arbetskamrater, ser till att jobbet blir väl utfört varje dag, som kan se helhet och har blicken för vad som behöver prioriteras enligt arbetsinstruktion.

Vi följer Leksands pastorats policy vad gäller arbetstider, hur vi uppför oss mot varandra, arbetsmiljö, droger och rökning o.s.v.

För anställningen krävs trädgårdsutbildning, B-körkort, medlemskap i Svenska kyrkan, relevanta erfarenheter och referenser.

Placering: I första hand Åhl (Insjön) och Djura, arbetsdagen utgår från Åhl

Varaktighet/Arbetstid: Heltid 100%, 38.25h/v inkl. schemalagd helgtjänstgöring.

Rekrytering: Intervjuer påbörjas under september.

Skicka din ansökan senast 31 augusti

Med brev: Leksands pastorat Kyrkogårdsförvaltning, Kyrkallén 23, 793 31 Leksand

eller via e-post: Magnus.johansson4@svenskakyrkan.se

Vid frågor kontakta

Magnus Johansson, kyrkogårdschef, 0247-80720, Magnus.johansson4@svenskakyrkan.se

Anette Hasselberg, förvaltningsadministratör, 0247-80721, leksand.forvaltning@svenskakyrkan.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Bergslagen, Nedansiljan/Leksand, karin.nystrom@leksand.se

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.