Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat Webbplats

Livskris

Relationsakuten är till för dig när det krisar i livet, när det krisar i din relation, när det krisar i dig.

Hand
Bild: Ingrid del Castillo

RELATIONSAKUTEN

När allt känns hopplöst kan ett samtal göra skillnad. Våra diakoner och präster har tystnadsplikt och god erfarenhet av samtal rörande sorg, livskriser mm.

Relationsakuten är till för dig när det krisar i livet när det krisar i din relation när det krisar i dig.

Det kan röra sig om sorg, separation, ensamhet, sjukdom och mycket mer. Det lättar när man samtalar med någon. Svenska Kyrkans diakoner har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria. 

Kontakta Relationsakuten!

Besöksadress:

KORALSTUGAN
Vår Herres Gattu 28,
79370,  Tällberg.

Telefon:   Präst, Sten Boman, 0247-80715
Tider för samtal sker enligt överenskommelse.
Om ingen svarar tala in ett meddelande på telefonsvararen så kontaktar vi Dig så fort vi får möjlighet .