Other languages with Google Translate

Leksands Pastorat Besöks- och postadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat

Kyrkan på Tällberg

Kyrkan på Tällberg tillhör Leksands församling. Kyrkan är numera en mobil kyrka som månadsvis byter lokal.

Fornkristen symbol från S:t Sebastiano katakomben i Rom.
Fornkristen symbol från S:t Sebastiano katakomben i Rom. Bild: Ingrid del Castillo

Kyrkan på Tällberg advent-trettonhelg

Andaktslokal i December: Wasastugan Hotell Dalecarlia,
Tid: Lördagar kl 17:00

• 1/12, Adventsmässa
  • 8/12,  Adventsbön
  • 15/12, Sinnesrobön,
  • 22/12,  Adventsbön
  • Julnattsbön 23/12  i Tällbergs bystuga
  • 29/12 Mässa

Andaktslokal i januari, 2019 : Klockargården

• 5/1 Bön

En mobil kyrka
Sedan oktober 2015 är Kyrkan på Tällberg en "mobil kyrka" och flyttar månadsvis lokal. Andakter och mässor firas på lördagar kl 17.00

Som de första Kristna
Kyrkan på Tällberg är en kyrka av nytt datum, ändå är den urgammal.
Den är ett uttryck för att det i dessa människors liv sedan urminnes tider finns en djup längtan efter kärlek, inre ro och mening. Den är baserad på övertygelsen att alla är unika och att alla är älskade. Det är en kyrka som består av vanliga människor snarare en byggnad.

På djupet är alla förenade med GUD!

ANDRUMMET FÖR DIG

Lördagsbön,  varje lördag
Lördagsbön med mässa, en gång i månaden
Sinnesrogudstjänst,  en gång i månaden