Organist eller kyrkomusiker 100%

Tanums Pastorat

Placeringsort: Tanum, Västra Götalands län Ansök senast 29 februari

Vi söker organist eller kyrkomusiker 100%.

Vi söker dig som vill bygga upp Tanums pastorats barnkörverksamhet från grunden och utveckla pastoratets kyrkomusikaliska verksamhet i samråd med kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår utöver att spela på gudstjänster och förrättningar även instrumentvård och budgetarbete. Det finns utrymme att utforma tjänsten efter dina personliga önskemål.

Kvalifikationer: Kyrkomusikerexamen på B nivå aletermnativt Kyrkomusikerexamen på C-nivå. B-körkort krävs. Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig till kyrkoherde Madeleine Myrström Kamb. madeleine.myrstrom.kamb@svenskakyrkan.se eller kyrkomusiker Maria Franksson 0525-64007. Ansökan skickas till tanums.pastorat@svenskakyrkan.se. Sista ansökningsdag 29 februari. Löpande rekrytering.

Tanums pastorat-ditt nya sammanhang

I norra Bohuslän möts kust och inland med karga klippor och djupa skogar, tillsammans bildar de ett unikt landskap med en av världens vackraste skärgårdar och området kan stoltsera med de bäst välbevarade hällristningarna i världen, vikingalabyrinter och ståtliga kustnära kyrkor och sockenkyrkor, alla speciella i sitt slag. Tanums pastorat är med sina 7 församlingar närvarande i hela kommunen och gemensamt bygger vi framtidens kyrka utifrån kyrkans grunduppdrag och pastoratets prioriterade områden i församlingsinstruktionen: gudstjänst, diakoni och hållbarhet. I pastoratet finns ett stort utbud av aktiviteter. Bland annat integrationsarbete, ungdomsgrupper och ett diakonalt center som fokuserar på samtal och själavård, grön rehab med odlings bäddar och växthus, secondhandbutik, caféverksamhet samt aktiviteter för barn. Det största ungdomsarbetet har vi i södra delen av pastoratet och jämnt fördelat är pastoratets fem körer och att leda två av dem ingår i tjänsten, utöver de nystartade barnkörerna.  Tanums pastorat är en etablerad aktör inom kultursektorn och har goda samarbeten sedan tid tillbaka. Kville kyrka som är pastoratets största har en sådan profil och står värd till ”musik i kville” där konserter med både egen musikalisk medverkan och externa artister presenteras. Pastoratet har en lång tradition av att arrangera sommarmusik i juli månad och ser fram emot att någon av dem kan framföras av en nystartad barnkör!  

 Om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Publiceringsdatum

2023-12-20

Löneform

Månadslön

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

1

Yrkeskategori

Kyrkomusik

Enhet

Tanums Pastorat

Referensnummer

2023/495

Ort

Tanum

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Kontakt

Madeleine Myrström Kamb

Telefon: 0525-64001

Adress

Tanums Pastorat

Kvillevägen 4

457 32 Tanumshede

Ansök senast

2024-02-29