Kyrkogårdsarbetare

Södertälje pastorat, Kyrkogårdsförvaltningen

Placeringsort: Södertälje, Stockholms län Ansök senast 15 oktober

Södertälje pastorat, Kyrkogårdsförvaltningen

Södertälje kyrkogårdsverksamhet är en organisatorisk enhet inom Svenska kyrkan som ansvarar för begravningsverksamheten i enlighet med begravningslagen - 6 kyrkogårdar med ca 18 000 gravplatser - inom Södertälje pastorats geografiska område. Förvaltningen är organiserad i fyra funktionsindelade enheter. och ett kansli. Verksamheten omsätter cirka 39 miljoner kronor och styrs av förtroendevalda.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för skötsel och underhåll av samtliga kyrkogårdar i Södertälje pastorat. Förutom alla gemensamma ytor på kyrkogårdarna arbetar man med vård av kulturgravar, stensäkerhet samt enskilda gravplatser som har skötselavtal. Det finns tre skötselområden; Över- Ytterenhörna, Tveta och Södertälje.

Beskrivning

Vi söker nu efter medarbetare som vill arbeta hos oss på Södertälje kyrkogårdsförvaltning. Du ska tycka om att arbeta utomhus på heltid i alla väder året om. Grönytors fokus ligger på att alla kyrkogårdsbesökare får den bästa servicen och ett bra bemötande i varje kontakt med oss. Du ska vara en god representant för Kyrkogårdsförvaltningen, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och att du tycker om att möta kyrkogårdsbesökarna i ditt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanlig trädgårdsskötsel såsom plantering av blommor, vattning och annan skötsel av gravar, trimning och klippning av gräs och häckar, ogräsrensning, grävning, lövräfsning, skyffling av material, bistå med hjälp vid grav- och urngrävning samt snöröja vintertid. Du ska tycka om att arbeta tillsammans med övriga lagmedlemmar men även kunna arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Det är ett krav att du har B-körkort, bilkörning med och utan släp kan förekomma. Arbetet är fysiskt krävande och ställer därför krav på att du klarar tunga lyft och perioder av ensidiga arbetsuppgifter. Då du till viss del arbetar utifrån skriftliga instruktioner är goda kunskaper i svenska – i såväl tal som skrift – en förutsättning. Du är ansvarstagande, samarbetsvillig och noggrann. Det är meriterande med grönutbildning och/eller praktisk erfarenhet från kyrkogårds- eller park- och anläggningsarbete. Det är även meriterande om du har kännedom om trädgårds- och anläggningsmaskiner. Skriv gärna dina samtliga förarbevis för fordon och maskiner i din ansökan.

Vi förväntar oss att du bidrar med trivsel och kompetens på arbetsplatsen då våra värdeord är glädje – ansvar – respekt. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillträda snarast, enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader. Beredskapstjänst helger ingår vintertid. Arbetstider är måndag - fredag 0700 - 1600. Helgtjänstgöring ingår på Allhelgonahelgen. Sist ansökningsdag är 15 oktober 2023. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringsverktyg, länk finns här nedanför, och inte via e-post eller brevledes.Om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Publiceringsdatum

2023-09-12

Löneform

Månadslön

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

1

Yrkeskategori

Markförvaltning och begravning

Enhet

Södertälje pastorat, Kyrkogårdsförvaltningen

Referensnummer

2023/330

Ort

Södertälje

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Kontakt

Maja

Telefon: 08-55091307

Margarita

Telefon: 08-55091346

Isaac

Telefon: 08-55091329

Adress

Södertälje pastorat

Mälaregatan 4

151 71 Södertälje

Fackliga företrädare

Lena Kratz, Vision

Telefon: 016-4033664

Gröna team, Kommunal

Telefon: 08-50848810

Ansök senast

2023-10-15