Administratör 100%

Svenska kyrkan Sollentuna

Placeringsort: Sollentuna, Stockholms län Ansök senast 5 augusti

Är du en erfaren administratör som vill arbeta i en verksamhet som gör skillnad för människor? 

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att ge administrativt stöd i Södra pastoralområdet (Kummelby kyrka och Turebergskyrkan) med särskild inriktning på volontärer. Du ansvarar för administration och struktur för volontärerna, där du är kontakt och brygga till övrig verksamhet. Du stöttar samt stämmer av och följer upp deras uppdrag. Du ansvarar för de lokala bokningarna samt bistår enhetschef och övriga medarbetare i det löpande arbetet i verksamheten och du löser bemanningsfrågor i form av vikariebokningar. 

Personliga kompetenser
Du blir en av spindlarna i nätet i församlingen och trivs med att ha många arbetsuppgifter på gång samtidigt. För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad med en väl utvecklad organisationsförmåga och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. Du är ansvarstagande och tillmötesgående och kan möta människor i olika livssituationer. Du kan självständigt planera och driva ditt arbete framåt, men kan också arbeta i team. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för församlingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. 

Kvalifikationer för tjänsten

  • erfaren administratör med vana att följa, utveckla och ta ansvar för administrativa rutiner  samt att arbeta med volontärer
  • du har erfarenhet av Svenska kyrkan eller arbete i idéburen och/eller politisk organisation
  • du är van att arbeta i verksamhetsstödjande system samt hanterar Teams, Outlook och Officepaketet obehindrat och de vardagliga IT-frågorna
  • det är meriterande om du är användare av kyrkans IT-system, däribland Aveny och Public 360.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med utgångspunkt från Kummelby kyrka. Vi erbjuder och tillämpar flextid för att främja en god balans mellan arbets- och privatliv. Vi har friskvårdstimme och erbjuder friskvårdsbidrag på 3500 kr per år samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast 5 augusti 2024. Rekrytering samt intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan! 

Vill du veta mer? 
Kontakta Andreas Salé, enhetschef, 08-505 514 04, Rose-Marie Ramquist, administratör tfn 08-505 513 64, Anna Wahlund, HR-ansvarig, 08 505 513 13. Under v 30 och 31 är vi dock svåra att nå på grund av semester.

Om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Publiceringsdatum

2024-06-17

Löneform

Månadslön

Sysselsättningsgrad

100%

Antal lediga befattningar

1

Yrkeskategori

Administration

Enhet

Svenska kyrkan Sollentuna

Referensnummer

2024/315

Ort

Sollentuna

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Adress

Svenska kyrkan Sollentuna

Sköldvägen 10

191 47 Sollentuna

Ansök senast

2024-08-05