Other languages with Google Translate

Kontakt

Långsele, Graninge o Helgums pastorat Besöks- och postadress: Hamre 230, 88291 Långsele Telefon:+46(620)20016 E-post till Långsele, Graninge o Helgums pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kantor 100%

Spela på gudstjänster och vid kyrkliga handlingar i församlingarnas kyrkor och andra platser där vi medverkar. Leda körer för barn och vuxna. Låter det intressant?

Vi söker dig som vill bli vår nya kantor!

Dina arbetsuppgifter är att spela kyrkorgel och piano på gudstjänster, mässor och vid kyrkliga handlingar i våra kyrkor i Långsele, Graninge och Helgums församlingar samt på andra platser inom pastoratet där vi medverkar. I pastoratet finns 4 orglar.
Du kommer även vara körledare för Långsele Hembygds- och kyrkokör.

Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med arbetslaget och delta i personalgruppens gemensamma arbetsuppgifter.
Kantorsutbildning, B-körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning för tjänsten.
Svenska Kyrkans värderingar är centrala i rollen som kantor inom pastoratet. Att du delar dessa värderingar samt är medlem i Svenska Kyrkan ser vi som en självklarhet. I arbetet ingår tjänstgöring under kvällar och helger.

Tjänsten är på heltid med start 1 augusti eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 10 mars.

Upplysningar om tjänsten lämnas av;
Maria Pettersson, Kyrkoherde
mail: maria.pettersson@svenskakyrkan.se