Foto: Magnus Aronson

Gudstjänst för små och stora + Barnens kyrksöndag

Passa på att besöka kyrkan när vi gör vårt bästa för att anpassa gudstjänsten lite extra för barn och familjer!

Gudstjänst för små och stora:

All barnverksamhet är inställd för resten av året, det innefattar även Barnens kyrksöndag. Gudstjänst för små och stora firas ändå i kyrkan om det inte kommer nya direktiv som gör att vi måste ställa in.

Höstterminen 2020

• 4 oktober kl.13-15 Barnens kyrksöndag i Långsele församlingsgård med pyssel och fika för hela familjen. Kl.15.00 firar vi Gudstjänst för små och stora i Långsele kyrka.
  • 22 november Kl.15.00 firar vi Gudstjänst för små och stora i Långsele kyrka.
  • 13 december Kl.15.00 firar vi Gudstjänst för små och stora i Långsele kyrka.

Barnens kyrksöndag

Vår barnverksamhet i samband med familjegudstjänsten kallar vi Barnens kyrksöndag.
Då bjuder vi in hela familjen, både stora och små, till pyssel och fika i Långsele församlingsgård från kl.13.00 och sen går vi tillsammans över till kyrkan för gudstjänst kl.15.00.

Cheri Tjälldén

Långsele, Graninge o Helgums pastorat