Foto: Shutterstock

Vaccinationsbevis obligatoriskt vid vissa evenemang i december

I Landvetter Härryda pastorat kommer vaccinationsbevis att vara obligatoriskt vid samtliga musikgudstjänster under december samt vid midnattsmässan den 24/12, då vi tror att det vid dessa olika tillfällen kommer att vara över 100 personer i våra kyrkor.

Vaccinationsbeviset visas upp för vaktmästaren vid ingången till kyrkan. Utgången sker genom ett Coronasäkrat arrangemang.

Kravet på vaccinationspass gäller följande tillställningar:

• 5/12 Härryda kyrka 18.00 -  Projektkörens julkonsert
  • 12/12 Härryda kyrka 18.00 – Luciakröning
  • 19/12 Härryda kyrka 15.00 & 18.00 – Sound of Joys julkonsert
  • 24/12 Landvetter kyrka – Midnattsmässan.

På Ehälsomyndighetens hemsida kan du läsa om hur du hämtar ut ett digital vaccinationsbevis eller laddar hem en blankett om du inte använder e-lgitimation eller saknar folkbokföringsadress: https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/

Du som har frågor eller funderingar kring kravet på vaccinationspass är varmt välkommen att ringa eller maila kyrkoherde Peter Bratthammar på 0704 – 10 71 08 eller peter.bratthammar@svenskakyrkan.se.