Julklappsinsamling på ICA Kvantum. Hjälp oss att hjälpa.

Landvetter Härryda pastorat vill vara en hjälpande hand för familjer som lever i utsatthet i våra samhällen, inte minst under juletiden som nu närmar sig.

Landvetter Härryda pastorat vill vara en hjälpande hand för familjer som lever i utsatthet i våra samhällen, inte minst under jultiden som nu närmar sig.

I samarbete med ICA Kvantum Landvetter samlar vi in julklappar till barnfamiljer i vårt närområde och ICA bidrar mycket generöst med julmat till dessa familjer. 
 
JULKLAPPSINLÄMNING:

Mellan 7 november och 16 december är du varmt välkommen att lämna in oinslagna paket till scanningen på ICA Kvantum Landvetter. Kyrkan tar sedan emot gåvorna och ansvarar för utdelningen. 

Detta är i hög grad vad julen handlar om - att sprida glädje till sina medmänniskor och att sprida ljus i mörkret. Varmt välkommen med dina julklappar - de kommer garanterat att bli mycket uppskattade.

Vill du skänka ett ekonomiskt bidrag som stöd till julklappsinsamlingen går det bra att swisha till: 123 147 73 14. Märk bidraget med ”julklappar”.