Foto: Shutterstock

Julklappsinsamling på ICA Kvantum. Hjälp oss att hjälpa.

Landvetter Härryda pastorat vill vara en hjälpande hand för familjer som lever i utsatthet i våra samhällen, inte minst under juletiden som nu närmar sig.

I samarbete med ICA Kvantum Landvetter samlar vi in julklappar till barnfamiljer i vårt närområde och ICA bidrar mycket generöst med julmat till dessa familjer. Kyrkan distribuerar sedan klappar och mat inför julen.

JULKLAPPSINLÄMING:

Alla som vill och kan får vara med och bidra. Mellan 26 november och 19 december är du varmt välkommen att lämna in oinslagna paket till scanningen på ICA Kvantum Landvetter. Kyrkan tar sedan emot gåvorna och ansvarar för utdelningen.

Detta är i hög grad vad julen handlar om - att sprida glädje till sina medmänniskor och att sprida ljus i mörkret. Varmt välkommen med dina julklappar - de kommer garanterat att bli mycket uppskattade.

Vill du skänka ett ekonomiskt bidrag som stöd till julklappsinsamlingen går det bra att swisha till: 123 147 73 14. Märk bidraget med ”julklappar”.