Svenska flaggan på halvstång mot sommarhimmel.
Foto: Kristina Johansson /Ikon

Idag flaggar vi på halv stång…

Nyhet Publicerad

Det är med sorg vi måste meddela att Landvetter och Härryda pastorats kyrkogårdsvaktmästare JAN MONTLER, är död! Jan lämnade det jordiska livet i sviterna av en stroke, söndagen den 27 mars. Han efterlämnar hustrun och två vuxna döttrar.

Janne var utbildad trädgårdsmästare och började sin tjänstgöring på Landvetter kyrkogård 2001. Han var en omvittnad god medarbetare på kyrkogården, som många Landvetterbor fick en särskild relation till. Han hade förvisso temperament och mycket bestämda åsikter om hur arbetet skulle skötas men med Janne kunde man tala om allt mellan himmel och jord.

Jan blev 62 år.

Vi ber: Himmelske Fader, vi tackar Dig för Janne och för allt han gjort för kyrkan. Vi ber för hans utgång och ingång i Din himmelska tillvaro. Lär oss HERRE, att i tid tänka på våra egna liv, så att vi lever i tydlig kärlek till Dig, våra medmänniskor och oss själva. HERRE, vi ber för alla som sörjer Janne och då särskilt för hans familj. Giv oss alla kraft att ta tag i det som måste göras och i glädje se tillbaka på det som gjordes av Janne.

AMEN