Foto: Stefan Lindberg (loket), Harri Blomberg (ruinen)

Familjeresa med ångtåg 27/6

Nyhet Publicerad

Följ med på en riktigt rolig familjeresa med ångtåg! Den 27 juni 2023 har Landvetter Härryda pastorat abonnerat ångtåget mellan Anten-Gräfsnäs för årets familjeresa.

RESAN

Utresa: Tåget avgår kl 11.00 från Anten. För de som vill åka med vår buss är det samling kl 9.15 vid Landvetterskolan. För er som vill åka med egen bil är det bra om ni är på plats i Anten kl 10.30.

Hemresa: Återresa är planerad 14.30 från Gräfsnäs och de som åker buss beräknas vara åter vid Landvetterskolan kl 16.30.

ANMÄLAN OCH BETALNING

Man bokar sin plats på tåget genom att maila namn och ålder på deltagarna  till vår diakon Ulrika Magnusson, ulrika.magnusson@svenskakyrkan.se.

Vill man även åka med bussen så meddelar man det. Åker man med egen bil skriver man det. 

När man fått ett bekräftelsemail av Ulrika betalar man in den summa som det blir (se tabell nedan) genom att swisha till 123 147 73 14. 

Märk betalningen med ”Ångtåg Anten-Gräfsnäs” samt ert namn. 

Sista dag för anmälan/betalning är den 9 juni.

  • Barn 0–2 år: gratis
  • Barn/ungdom 3–18 år: 50 kronor
  • Vuxna: 100 kronor

DAGEN I GRÄFSNÄS

På plats i Gräfsnäs äter vi egen medhavd picknick samt utmanar oss med en skattjakt i slottsruinen. Det finns även möjlighet till bad och fri lek på lekplatsen vid sjön Mjörn.  Tänk på att vi kommer vara utomhus oavsett väderlek, så kläder efter väder! Ta gärna med egen filt att sitta på.

Foto med loket, fotograf: Stefan Lindberg
Foto med ruinen, fotograf: Harri Blomberg