Foto: John Fahlnaes

Adventstiden 2022

Advent är en härlig tid. I förväntan inför Jesus födelse förbereder vi oss, såväl i vårt andliga liv som i våra värdsliga, för den stundande julen. Varmt välkommen till våra många olika gudstjänster och aktiviteter under Advent 2022.

1 advent, 27/11

Härryda kyrka kl 11.00

Adventsgudstjänst

Trumpetare medverkar i gudstjänsten. Efterföljande adventskaffe på Häradsdomarns.

Landvetter kyrka kl 13.00

Gudstjänst för stora och små

Trumpetare medverkar i gudstjänsten. Efter gudstjänsten tågar vi gemensamt med lyktor till församlingshemmet

Från kl 14.00 adventspyssel i, samt adventsmarknad utanför Landvetter församlingshem.

Landvetter kyrka kl 18.00

Musikgudstjänst: ”Det är advent!”

Landvetter Vokalensemble sjunger in advent med fina körstycken, tillsammans med sopranen Ida MacGregor och violinisten Henrik MacGregor.

Varmt välkommen att sjunga med i de klassiska adventspsalmerna.

2 advent, 4/12

Härryda kyrka kl 18.00

Julkonsert med projektkören

Projektkören och musiker, tillsammans med operasångaren Adam Jondelius framför vackra och klassiska julsånger, men också nyskrivna arrangemang av Gustaf Malmsten. Vill du vara med och sjunga i kören? Ta kontakt med Gustaf Malmsten.

3 advent, 11/12

Härryda kyrka kl 16.00

Julkonsert för stora och små

Kören, Solisterna och KörRytmik 2 gör en julkonsert med körledare Mia Andersson där vi får lyssna till julevangeliet och höra sånger om julens budskap!

Luciakröning 12/12

Härryda kyrka kl 18.00

Välkommen till en mycket stämningsfull luciakonsert med temat ”från mörker till ljus” med Annamaria Gillholm och kören Aurum Vocalis.

4 advent, 18/12

Härryda kyrka kl 15.00 och 18.00

Julkonsert med Sound of Joy

Kom i julstämning med svängig gospel blandat med klassiska jullåtar som andas julens budskap! Sångsolister från kören, körledare Erika Bomb samt Elmer Grandin med band medverkar. Ta med nära och kära för en fin konsert.

Biljetter

Förköp biljett på Landvetter församlingsexpedition t o m torsdag 15/12. Öppet mån-tor kl 08-16, fre 08-15. Tel: 031-97 71 00

• Medlemmar i Svenska kyrkan: 50kr/biljett
  • Icke medlemmar: 100kr/biljett

Överblivna biljetter säljs en timma innan resp. konsert i Härryda kyrka.