Foto: Shutterstock

Musikprojekt 2021, 7–9, 10–12 år

Nu öppnar vi anmälningarna för höstens musikprojekt!

GDPR

Genom att anmäla dig via vårt formulär godkänner du att Landvetter och Härryda pastorat behandlar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med pastoratets personuppgiftspolicy. Uppgifterna lagras i max två år. Därefter raderas alla uppgifter.

KÖR

Välkommen till kören!
Kören passar dig som är mellan 7-9 år och gillar att sjunga!
Vi blandar sång med lek, övar varje vecka och två gånger per termin sjunger vi för publik.

Ålder:
 För alla i årskurs 1-3.

Övningstid: Tisdagar kl. 16.00-16.40.

Plats: Landvetter församlingshem.

Anmälan: Anmäl dig via formuläret här nedan. Ange årskurs i "annat vi behöver veta"-rutan.

Vi hämtar barnen på skolor i närområdet, kontakta mig för mer information.
Frågor? Maila Mia, körledare/sånglärare: mia.agardh@svenskakyrkan.se

Med reservation för ändringar. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar informationen löpande.

SOLISTERNA

Till hösten söker vi också nya medlemmar till SOLISTERNA!
Är du den som sjunger jämt, överallt, hela tiden? Vill du gärna sjunga solo medan dina kompisar körar bakom dig?

Till Solisterna söker vi dig som går i årskurs 4-6, gärna har sångvana men det viktigaste är att du brinner för sång och VILL!

Vi övar att sjunga inför varandra, att sjunga i mikrofon och mycket annat. Vi kommer sjunga med Kören men gör även egna framträdanden.

Ålder: Vi söker dig som går i årskurs 4-5.

Övningstid: Tisdagar 16.50-17.30 eller 17.30-18.10 (två olika grupper) men du ska även kunna öva med musikprojektkören några tisdagar kl 16.00-16.40.

Frågor? Maila Mia, körledare/sånglärare: mia.agardh@svenskakyrkan.se

Med reservation för ändringar. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar informationen löpande.

SÅNGELEVER

Har du tidigare varit med i Musikprojektkören och/eller Solisterna och vill fortsätta utveckla din röst finns nu möjligheten!

Från årskurs 6 och uppåt.

Mia Agardh

Musikpedagog