Foto: Gustav Öhlander

Krakow 29/10-2/11 2021

Du som konfirmerade dig i Landvetter & Härryda 2020 och 2021 erbjuds nu att följa med på den resa till Krakow ni missade på grund av pandemin.

Resan till Krakow går av stapeln under höstlovet 2021 mellan den 29 oktober och 3 november. Datumen är något preliminära då vi inväntar bekräftelser från vårt hotell men håll koll på denna sida för uppdateringar.

Vår resa är inte en konfirmandresa då du som följer med redan är konfirmerad men resan kommer ändå likna en traditionell Krakowresa. Vi kommer besöka Auschwitz och använda våra upplevelser från det besöket för att se hur vi kan se till att denna katastrof aldrig upprepas. Men vi kommer också att uppleva ljuset i ett höstvackert Krakow som vi fyller med tävlingar och upplevelser utöver det vanliga

Här kommer lite detaljer:

När och hur åker vi?

Fredagen den 29 oktober ca kl 16:00 reser vi från Landvetter prästgård med buss. Bussen kör i sträck ner till Krakow, en resa som tar ca 20 timmar men naturligtvis gör vi flera stopp längs vägen.

Tisdagen den 2 november reser vi från Krakow efter att först ätit middag och anländer Landvetter runt 14:00 dagen därpå den 3 november.

Hur gör vi med mat?

All mat förutom mat under resan ner och en lunch på plats i Krakow ingår. Vi äter frukost på hotellet och lunch och middag ute på olika restauranger. Glöm inte att meddela specialkost när du anmäler dig.

Hur bor vi?

Med största sannolikhet bor vi på hotell Campanile mitt i gamla stan i Krakow ett hotell med fin standard där alla rum har badrum, tv och wifi. Ni bor i dubbel, trippel eller fyrbäddsrum, hur ni bor får ni önska själva och vi ser till att ingen bor själv och alltid med minst en som du känner.

Vad kostar det?

Resan kostar 1500:- inkl helpension.

Hur anmäler jag mig?

Är du intresserad av att följa med vill vi att du gör en intresseanmälan via formuläret här nedan. I slutet av augusti återkommer vi till er som anmält intresse för en slutgiltig bokning och betalning som då är bindande. Har du inte anmält intresse via formuläret får du ingen inbjudan i augusti.

Mer information, detaljer och packlista läggs ut under hösten.

Anmälan till Krakowresa

Jag anmäler mitt intresse att följa med på Krakowresan under höstlovet 2021.