Konfirmation 20 juni 2021, grupp 2

Den 20 juni kl 10:30-12:00 är det då äntligen konfirmation för våra ungdomar vid strandängarna nedanför Landvetter kyrka.

Genrep och fotografering lördag 19/6, 10:00-12:30

Denna dag övar vi inför konfirmationen och tar också vårt konfirmationsfoto. Tänk därför på att ha ljusa kläder utan kraftiga tryck som kan lysa igenom kåporna. Samling i Landvetter kyrka

konfirmationsgudstjänsten 20/6, 10:30-12:00

Konfirmationen i Landvetter och Härryda är ett stort arrangemang väldigt olikt det vi tänker oss en traditionell konfirmation. I en konfirmation skall det alltid ingå en redovisning där alla konfirmander får vara delaktiga och på något sätt visa upp vad de gjort och lärt sig under sin konfirmationstid. Eftersom vi har så många ungdomar som vill konfirmera sig hos oss här i Landvetter och Härryda kan vi i år inte ha vår traditionella utställning. Redovisningen sker nu istället via smågruppens instagramkonto. Gå in och följ detta och se vad de har upplevt under sin vecka på Bokenäset.

Själva konfirmationsgudstjänsten äger rum på strandängarna vid Gröenkapellet, alltså utomhus. Vi kommer ha möblerat ängen med 500 stolar utifrån att ni är max 10 personer per konfirmand (inte konfirmanden inräknad). Tänk på att det endast finns ett begränsat antal parkeringsplatser vid kyrkan, lämna helst bilen hemma eller parkera i Landvetter centrum och promenera till kyrkan.

OBS! Konfirmander samlas 10:00 i Landvetter Kyrka

När alla har tilldelats en sittplats drar Gudstjänsten igång med att konfirmanderna går i procession från Landvetter kyrka ner till den scen de skall sitta på under gudstjänsten. Gudstjänsten består bland annat av olika tal till konfirmanderna, sång, bön, nattvard och utdelning av deras biblar.

Beställning av konfirmandfoto

Som minne av konfirmationen kommer vi ta ett konfirmationsfoto av respektive storgrupp under genrepsdagen den 19:e juni. Här nedan beställer du ett foto genom att fylla i formuläret senast den 19 juni. Bilden kostar 150:- och kommer i en passepartout, den betalas via SWISH vid upphämtningen på församlingsexpeditionen i Landvetter, idrottsvägen 8.