Ungdomsrådet

Var med och gör skillnad i Landskrona!

I Ungdomsrådet träffar ungdomar 13-25 år för att diskuterar hur Landskrona församling bör arbeta för att vara en kyrka i tiden. Gruppens uppdrag är att ge inspiration och ge ett perspektiv från unga som är engagerade i församlingen. Det kan exempelvis handla om att ge förslag på olika typer av konserter, hur vi utvecklar gudstjänsten eller på vilket sätt vi ska uppmärksamma blivande konfirmander.

Rent praktiskt innebär det att vi kommer att ha olika teman på varje träff där vi vill ha era inputs och tankar på vad ni tycker är viktigt inom ämnet för församlingen. Dessa teman är en del av uppdraget ”Landskrona församling 2025” som är en vision som ska tas fram i kyrkorådet - i samråd Ungdomsrådet. Ungdomsrådet kommer även vara ansvariga för olika projekt under respektive teman. Vi kommer även att åka iväg för att träffa andra ungdomsråd och se hur de arbetar.

Teman som vi kommer gå igenom under terminen är:

• Konfirmation - olika typer av grupper, inbjudan, uppföljning, samt vår nya satsning ”Inte som du tror”.
  • Konserter – musikstilar, teman, artister etc.
  • Dop – inbjudan, dopet, uppföljning
  • Gudstjänst – teman, innehåll, musik, utförande

Vi träffas cirka en gång i månaden i kyrkans hus
Datum och tid bestäms tillsammans via messenger.

Vi bjuder på nachos med dipp under träffarna.

HITTA HIT
Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg

ANDRA SAKER VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV

Heaven

Vi träffas i Landskrona församlingshem där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!

Konfirmation - Inte som du tror!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är.