Tro i nutid

Det här är gruppen för dig som är nyfiken på den kristna tron och som vill veta mer, eller som redan ser dig som kristen men är nyfiken på frågor om tro och trosutövning i nutid.

Tro i nutid är en grupp som lyfter tro och trosutövning i nutid utifrån bestämda teman. Träffarna pågår under 2 timmar och börjar med ett kort föredrag på 20 min och därefter samtalar vi om temat.

jämna Onsdagar

Landskrona församlingshem, kl.14.00-16.00
Start 6 februari

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information, kontakta mig!

Landskrona församling Expedition

Expedition