Tro i nutid

Det här är gruppen för dig som är nyfiken på den kristna tron och som vill veta mer, eller som redan ser dig som kristen men är nyfiken på frågor om tro och trosutövning i nutid.

Gruppen för dig som vill samtala kring den kristna tron. Här turas vi om att leda utifrån olika inspirationskällor. Denna termin samtalar vi utifrån frälsarkransens pärlor.

jämna Onsdagar

Landskrona församlingshem, kl.14.00-16.00
Start 6 februari
Ingen anmälan krävs
Info: leif.dahlstrom@comhem.se

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV