Torsdagskvällar i Sofia Albertina - pausat

På torsdagar finns tillfälle till samtal och lugn i Sofia Albertina kyrka.

På torsdagar öppnar Sofia Albertina kyrka upp för livsnära samtal och en stunds lugn under torsdagskvällarna. Kvällarna kommer att inledas 17.30 med “Sofiasamtal”, för att sedan bygga vidare in i kvällsmässan och Evening Tea & snack.

Målet är att skapa en plats i Landskrona där människor får chans till en stunds enskilt samtal med en medmänniska om sådant som är viktig här i livet. Samtliga ideella medarbetar som deltar under torsdagskvällarna har stor erfarenhet med mellanmänskliga möten, och ser det som en viktig del av kyrkas uppdrag – att skapa mötesplatser där människor känner sig sedda och hörda.

Torsdagar

17.30-18.30 SOFIASAMTAL
En inbjudan till en stunds enskilt samtal med en medmänniska om sådant som är viktig här i livet.
Drop in!

18.30-19.00  KVÄLLSMÄSSA
En mässa fylld av bön, ljuständning och musik.

19.00-19.30  Evening Tea och Scones med livsnära samtal

Ingen anmälan krävs, kvällarna är helt kostnadsfria och du kan komma och gå som du själv önskar. Varmt välkommen!