Sofiagruppen

Tillsammans utforskar vi Sofia Albertina kyrka och lär oss mer om oss själva, andra och tron.

För dig som vill träffas regelbundet under vardagar. Vi ses efter skolan varannan onsdag under hela höst- och vårterminen och börjar varje gång med en god macka. Tillsammans kommer vi utforska Sofia Albertina kyrka och lära oss mer om oss själva, andra och tron.

Vi kommer att använda oss av olika kreativa metoder. Det kan vara t ex äta upp en kyrka, film, bild, ljud, samtal och musik. Detta ingår: möten med spännande människor, ha det roligt, njuta av livet, chansen att ställa möjliga och omöjliga frågor, en övernattning i kyrkan samt minst en utflyktsdag.

Startdatum: 11 sep. 2019
Träffar: Varannan onsdag (ojämna veckor)
Tid: 16.00-18.00
Plats: Sofia Albertina kyrka
Konfirmation: 21 maj 2020
Informationsmöte: 4 sep. 2019, 18.15 i Landskrona församlingshem
Antal platser: 12 st
Sista anmälningsdatum: 2 sep. 2019

Intresseanmälan för konfirmation hittar du här!

Lite osäker?

Tillsammans med andra blivande konfirmander bjuder vi in dig till en pizzakväll där du kan träffa konfaledarna, präster, pedagoger och vår ungdomsgrupp. Lär känna nya kompisar och prova på hur det kan vara på en konfirmandträff! Vi avslutar med en gemensam mässa. Du behöver inte ha anmält dig till någon grupp för att delta, kvällen är dessutom helt gratis!

30 augusti 18.30-21.30
Sofia albertina kyrka
Anmäl dig här senast 23 augusti!

Frågor? Kontakta mig!

Boris G. Köhler