Sofia Albertina Herrkör

Välkommen att söka till Herrkören!

Med anledning av Corona / Covid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klicka här för mer information!

Sofia Albertina Herrkör

Att sjunga i herrkör ger unika musikerfarenheter och man får kompisar för livet. I körlaget utvecklas man som musikant och människa. Varje vecka är en resa i en tidsmaskin – från medeltida klostersång via Bach och Mozart till helt nyskriven musik!

Till hösten 2018  startar Sofia Albertina Herrkör för killar i åldern 13–25 år.

Du söker till till kören genom audition. Det betyder att du får en utvecklande ”Minisånglektion” med tid för samtal och frågeställningar. Du som blir antagen till kören får vara med under en prova-på-månad innan du bestämmer dig för om du vill bli ordinarie korist.

Torsdagar

Landskrona församlingshem, kl.17.00 - 17.30

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik:
Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information och anmälan, kontakta mig!

Dag Videke

Organist, Musiker

Det går också bra att göra din anmälan i formuläret nedan!

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV