Räserhösten

En intensivt konfirmand alternativ för dig som annars har mycket att göra!

Har du mycket att göra på din fritid och på vardagarna?

Då kan ”Räserhöst” vara ett konfirmandalternativ för dig. Vi träffas intensivt under höstlovet där vi samtalar och ställer frågor om livet, funderar över stort och smått och lär oss mer om Gud och den kristna tron.

Startdatum: 26 okt. 2019
Träffar: 26 okt - 1 nov, kväll 15 nov. 2019
Tid: Heldagar
Plats: Landskrona församlingshem
Konfirmation: 16 nov. 2019
Informationsmöte: 5 sep. 2019, 17.30 i Landskrona församlingshem
Sista anmälningsdatum: 2 sep. 2019

Intresseanmälan för konfirmation hittar du här!

Lite osäker?

Tillsammans med andra blivande konfirmander bjuder vi in dig till en pizzakväll där du kan träffa konfaledarna, präster, pedagoger och vår ungdomsgrupp. Lär känna nya kompisar och prova på hur det kan vara på en konfirmandträff! Vi
avslutar med en gemensam mässa. Du behöver inte ha anmält dig till någon grupp för att delta, kvällen är dessutom helt gratis!

30 augusti 18.30-21.30
Sofia albertina kyrka