Klädförråd

Inlämning och utdelning av kläder, måndagar och onsdagar 10.00–12.30. Kläderna delas ut kostnadsfritt till behövande efter kontakt med diakon på diakonimottagningen.

Med anledning av Corona / Corvid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klädförrådet kommer att fortsätta sin verksamhet som vanligt. Samtliga av våra volontärer använder handskar och handsprit. Vi släpper endast in insläpp av ett fåtal personer i taget för att minska eventuell smittspridning.

Klicka här för mer information!

Inlämning och utdelning av kläder

Måndagar och onsdagar 10.00–12.30 i Landskrona församlingshem
Helgfria vardagar 10-12 och 13-15 i Landskrona församlingsexpedition

Obs! STÄNGT v.29-30

Vi tar emot hela och rena kläder samt skor till barn och vuxna. Du kan lämna dem direkt till klädförrådet under öppettiderna.

Det går också bra att lämna in kläderna till församlingsexpeditionen

Viss försäljning vid loppis, i samband med säsongsbyte av kläder.

Landskrona församlingshem
Klädförrådet ligger nedanför trappan vid ingången mot rondellen på Eriksgatan.
Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

Landskrona församlingsexpedtion
Adress:
Artillerigatan 4, Landskrona
Kollektivtrafik:

För mer information och frågor, kontakta mig!

Eva Persson

Diakonassistent, Socionom