Musikalkonfirmanderna

Är du nyfiken på hur man sätter upp en musikal? Gillar du att sjunga, dansa, skådespela, måla eller vill du vara den som roddar bakom scenen?

Musikalkonfirmanderna är en helt vanlig konfirmandgrupp med ett ovanligt mål. Nämligen att vi på konfirmationen ska framföra en musikal som du som konfirmand har varit med och gjort, i allt från sceneri till manus, dans, sång och skådespel.
Konfirmandtiden kommer att innehålla samtal om livet, vänskap, Gud, miljön, relationer, Jesus, ondska och död och mycket annat. Vissa konfirmandträffar är mer vanliga, andra kommer fokusera på musikalen. Under konfirmandträffarna serveras fika/lättare kvällsmat. Inga förkunskapskrav.

Information

Föräldramöte: 7 september 19.00 i Kyrkans hus (både vårdnadshavare och konfirmand ska närvara)
Startdatum: 7 september 2021 16.30-19.30 i Kyrkans hus (vårdnadshavare ansluter 19.00)
Träffar: Varannan tisdag (jämna veckor) 16.30-19.30
Plats: Kyrkans hus, Artillerigatan 2
Läger: 22-24 oktober och 6-8 maj
Konfirmation: 21 maj i Sofia Albertina kyrka
Antal platser: 24 st
Sista anmälningsdatum: 1 september 2021

INTRESSEANMÄLAN FÖR KONFIRMATION HITTAR DU HÄR!

Har du frågor? Kontakta mig!

Malin Pihlgren Nylander

Komminister, Präst