Jul i gemenskap

Många av oss har en klar bild över hur julen borde vara, inte minst på grund av det vi ser i traditionella och sociala medier. I den bilden spelar ofta gemenskap och traditioner en central roll. Att inte ha någon att vara med kan därför vara extra jobbigt under julen, även om det i vanliga fall känns okej.

Jul i gemenskap riktar sig till dig som vanligtvis firar jul ensam och skulle vilja dela högtiden med andra! Att delta är gratis men en biljett behövs.

Du hämtar biljetten i vår församlingsexpedition från och med den 5 december. Biljetterna är först till kvarn. Varmt välkomna!

23 DECEMBER KL.11.30-14.00

Kyrkans hus, Artillerigatan 2

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg

ANDRA SAKER VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV

En adventsstjärna lyser i ett fönster.

Advent

Adventstiden är en glad tid när vi väntar på att fira att Jesus föddes. Ordet advent betyder ankomst – vi väntar på någon som ska komma. Läs mer om advent och vad bibeltexterna i kyrkan handlar om under adventstiden.

Någon att prata med

Alla behöver någon att prata med. Vem du än är och vad du än är i för livssituation är du alltid välkommen till oss för att prata. Du behöver inte vara troende eller medlem i Svenska kyrkan.