Landskrona församling Besöksadress: Artillerigatan 2-4, 26123 Landskrona Postadress: Artillerigatan 4, 261 33, Box 364, 26123 Landskrona Telefon: +46(418)57400 E-post till Landskrona församling

Jul

Vid första advent börjar en tid av förväntan. Det är en glad tid och vi ser fram emot att få fira att Jesus föddes. Vi samlas till gudstjänster, konserter och andra festliga händelser.

Från första advent till trettonhelgen

Advent och jul är speciella för stora och små. För vissa innebär det att fira tillsammans med släkt och vänner. Andra arbetar för att vårt samhälle ska fungera, trots storhelger och ledigheter. Och så finns det dem som är ofrivilligt ensamma som gärna skulle ha sällskap.

Nedan hittar du länkar till våra gudstjänster och konserter under jul. Det finns även information om Svenska kyrkans julkampanj och hur du bidra genom riktigt viktiga julklappar.

Församlingens egen julkalender

Varje dag öppnar en medarbetare på församlingen en ny lucka.
God jul!