Babyrytmik

Tillsammans med barnen får vi uppleva glädjen i musik, sång och rörelse.

Du och ditt barn, musik och rörelse, det är babyrytmik. Tillsammans får vi uppleva glädjen och nyfikenheten hos barnet i musik, sång och rörelse. Vi sjunger, dansar och spelar på instrument tillsammans vilket främjar barnets språkliga och motoriska utveckling.

En gång per termin medverkar vi i en speciell rytmikgudstjänst i St Johannes kyrka. Start 30 januari 2019

Begränsat antal platser, anmälan krävs.

Onsdagar

Landskrona församlingshem
kl. 09.30-10.00 för barn 0-7 månader

kl. 10.15-10.45 för barn 8 månader och uppåt

kl. 11.00-11.30 för barn 8 månader och uppåt

Samtidigt som babyrytmiken är det babycafé i källaren onsdagar 9-12. Hit behövs ingen anmälan. Kom när du vill och kan.

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information och anmälan, kontakta mig!

Emma Viberg

Kantor, Musiker

Det går också bra attgöra din anmälan i formuläret nedan!

Vilken grupp vill du anmäla dig till?

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV