Aktivitetskalender 2020

Hämta eller ladda ner en kalender!

Utskrivna kalendrar finns att hämta inne i Sofia Albertina kyrka (öppet varje dag 12.00-16.00), men du kan också ladda ner den via länken nedan.

LADDA NER AKTIVITETSKALENDERN!

Hej på dig!

Nu är det snart jul igen och mycket är inte som det brukar vara.
Vi ska hålla avstånd, vi får inte kramas och världen är upp och ner.

Men det finns fortfarande saker att hitta på! Vi, Sofia & Albert, funderade på vad vi kunde göra för att sprida lite hopp och glädje. Då kom vi på det:
VI GÖR EN AKTIVITETSKALENDER!

Och den har du nu i din hand. En kalender med 24 aktiviteter att göra, med start den1 december Varje dag får du en ny uppgift att göra, antingen tillsammans med någon, eller själv. Ibland kan du göra den hemma och ibland behöver du bege dig ut.

På fem av de olika aktiviteterna ska du också leta efter en bokstav. Dessa bokstäver bildar sedan tillsammans ett hemligt ord. Lyckas du komma fram till det rätta ordet, kan du besöka Kyrkan Hus (Artillerigatan 2) så får du en liten present! Denna kan du hämta under v.3

Använd gärna hashtaggen #kyrkanshuskalender

Sofia & Albert

Ps. glöm inte bort att följa vårt julstök på Facebook ”Svenska kyrkan i Landskrona”. Ds.