Aktiva sommargruppen

Gillar du att vara aktiv och hitta på saker? Då kan detta vara gruppen för dig!

Gillar du att anta utmaningar och vara aktiv? Då skulle vår aktiva sommargrupp med all säkerhet passa dig. Under sommaren kommer vi att åka på läger samt olika dagsutflykter. Vi provar på att utmana oss själva genom bland annat hinderbanor, pilgrimsvandringar och att spela teater.

Stardatum: 26 nov. 2019 17.30
Träffar: 22 juni - 3 juli
Tid: Heldagar
Plats: Varierande
Läger: 13 - 19 jun. 2020
Konfirmation: 4 juli 2020
Informationsmöte: 26 september
Sista anmälningsdatum: 2 sep. 2019

Intresseanmälan för konfirmation hittar du här!

Lite osäker?

Tillsammans med andra blivande konfirmander bjuder vi in dig till en pizzakväll där du kan träffa konfaledarna, präster, pedagoger och vår ungdomsgrupp. Lär känna nya kompisar och prova på hur det kan vara på en konfirmandträff! Vi avslutar med en gemensam mässa. Du behöver inte ha anmält dig till någon grupp för att delta, kvällen är dessutom helt gratis!

30 augusti 18.30-21.30
Sofia albertina kyrka
Anmäl dig här senast 23 augusti!

Frågor? Kontakta mig!

Malin Pihlgren Nylander