Stängning av Mellbystrandsgården & Kyrkans hus

Vi kommer att stänga (kallställa) Mellbystrandsgården 10/12-29/1 och Kyrkans Hus 19/12-29/1.

Vad innebär detta?

Det innebär att vi sänker temperaturen i lokalerna till 15 grader. Personal kommer inte finnas på plats i dessa lokaler under denna tid och aktiviteter som vanligtvis är i där kommer vara i andra lokaler eller ställas in under tiden.

Öppettiderna för telefon och besök är som vanligt mån, ons, fre kl. 9.00-12.00, dock tar vi emot besökare i Laholms församlingshem istället.

Det är bara Mellbystrandsgården och Kyrkans hus som påverkas. Alla våra andra lokaler och kyrkor kommer vara öppna som vanligt.

Varför gör vi detta?

Vi vill tillsammans vara med och ta ett solidariskt ansvar för samhällets gemensamma energisparande. Vi vill också att kyrkan ska vara ett föredöme och spara på skapelsens resurser.