Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv Besöksadress: Danskavägen 1, 31231 LAHOLM Postadress: DANSKA VÄGEN 1, 31231 LAHOLM Telefon: +46(430)16000 E-post till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv

Ledig förvaltningsassistenttjänst i Svenska kyrkan Laholm Skummeslöv

Vi hoppas att just Du vill komma och arbeta hos oss, då vår förvaltningsassistent skall gå vidare mot nya utmaningar.

Svenska kyrkan i Laholm ligger i södra Halland vid Sveriges längsta sandstrand. I pastoratet ingår två församlingar med 8000 kyrkotillhöriga i Laholm och 1500 i Skummeslöv. Vi är ett pastorat med ett engagerat arbetslag på ca. 30 anställda och en väl uppbyggd ledningsorganisation.

Du kommer att ha din arbetsplats på församlingsexpeditionen i Kyrkans hus i Laholm. Där blir du vårt ansikte utåt då du i telefonsamtal och besök möter människor i både glädje och sorg, framförallt i samband med bokningar i dop, vigslar och begravningar.

Arbetsuppgifterna är främst:
Svara i expeditionens telefon
Kontorsadministration med kyrkobokföring
Bokning av kyrkliga handlingar som dop, vigslar och begravningar, kollekthantering,
arkiv, diarie, annonsering och post

Kompetensvillkor är lägst 3-årig gymnasial ekonomisk utbildning alternativ någon form av eftergymnasial utbildning, samt dokumenterad erfarenhet av arbete som assistent/administratör, datavana.

Vi förutsätter att du är meddlem i kyrkan.

Ring gärna om du vill h mer information:
Kyrkoherde Anders Knutsson, 0702-60 30 70
Kyrkokamrer Gunilla Bergdoff 0430-160 06
Kyrkorådets vice ordförande Gunnel Runesson 0709-58 20 95
Facklig inf: Sören Fransson 010-442 95 68
Vision Jan Grundström 035-17 97 43

Välkommen med din ansökan, meritförteckning samt löneanspråk senast 23 sep. till
Laholms pastorat, Danska vägen 1, 312 35 Laholm eller
laholm.pastorat@svenskakyrkan.se