Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv Besöksadress: Danskavägen 1, 31231 LAHOLM Postadress: DANSKA VÄGEN 1, 31231 LAHOLM Telefon:+46(430)16000 E-post till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv

Kyrkomusiker 100%

Vill du vara med och sätta ton på vår musikverksamhet?

SVENSKA KYRKAN I LAHOLM SÖKER KYRKOMUSIKER 100 %

Laholms pastorat består av Laholms och Skummeslövs församlingar, 8000 respektive 1500 medlemmar. Vi har många verksamheter av skiftande slag. Kyrkokör i bägge församlingarna, barnkör, seniorkör, livlig konsertverksamhet.

Vi är 30 anställda i hela pastoratet. Våra ledord är tillit-öppen gemenskap-delaktighet. ”Vår vision är att i tillit till Jesusberättelsen leva i öppen gemenskap och delaktighet.” Vi har tre kyrkomusiker på heltid i pastoratet. Vår kantor Anneli kommer att arbeta i Skummeslöv, därför lyser vi ut denna tjänst nu.

Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som kyrkomusiker, såsom gudstjänster, kyrkliga handlingar, serviceboenden. Seniorkören blir din uppgift att leda. Vi hoppas också på en kör eller musikgrupp som kompletterar de körer vi redan har.

Utbildning:
Vi förväntar oss att du har kantorsutbildning, körkort, tillgång till bil och att du är medlem i Svenska kyrkan.

Information om tjänsten ges av:
Anders Knutsson, Kontraktsprost, 070-260 31 70
Kim Lundberg, Organist, 070-257 30 73
Anneli Segerstedt, Kantor, 070-638 60 16

Facklig representant KMR:
Stefan Lindblom, Kyrkomusiker, 072-247 31 60

Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka in ansökan med löneanspråk till: laholm.pastorat@svenskakyrkan.se
senast den 20 september