Anmälan konfirmation

Välkommen att konfirmera dig i Laholms pastorat!

Alternativ

Vill du anmäla dig?
Nedan finns ett elektroniskt formulär som du gärna får fylla i och skicka in. Du får sedan en bekräftelse skickad till din mail.
_________________________________

JA! JAG VILL VARA MED! I höst börjar konfirmationsläsningen för dig som är född 2006. Vi har två olika alternativ på konfaläsning: Veckokonfirmation 2020/2021 eller Äventyrskonfirmation 2021. Fyll i ditt val nedan och din information. Tänk på att vi även behöver ha din målsmans telefonnummer och mailadress. Senast 6 september 2020 behöver vi ha in din anmälan.

Kan jag anmäla mig på annat sätt?

Självklart!
Du kan anmäla dig genom att skicka ett helt vanligt mail till jacqueline.daneberg@svenskakyrkan.se. Skriv då ”Anmälan konfirmation” i ämnesraden, vilket alternativ av konfaläsning du vill delta i, personnummer, kontaktuppgifter, allergier, övrigt samt om du är döpt eller ej.

Om du vill fylla i ett helt vanligt papper med penna då?

Då kan du även göra det. Formuläret finns även på papper i Kyrkans hus, Danska vägen 1, LAHOLM . Där är öppet måndag, onsdag och fredag klockan 09:00-12:00.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Dop i Ljusnan