Gospelfest

Nu kan vi äntligen ha Gospelfest igen! Vill du sjunga med? Kom och lyssna till härliga toner!

I början av februari i samband med kyndelsmässohelgen, kan vi äntligen efter tre år återigen köra Gospelfest i Laholm! Joakim Adriansson, mångårig gospelkörledare och pianist kommer till Laholm och inspirerar med svängig gospelmusik.

Varmt välkommen att delta – oavsett om du är van körsångare eller inte! Vi hoppas på en salig blandning av människor som bildar en fantastisk gospelkör som svänger loss i S:t Clemens kyrka. Häng på du med! Körövningarna kommer att vara i S:t Clemens kyrka: 1/2 kl.19.00. Den 4/2 och 5/2 är det körlördagar och då övas det hela dagen. Söndagen den 5/2 kl.18.00 är det konsert!

Vill du vara med och sjunga gospel?

Anmäl dig via mejl till laholm.pastorat@svenskakyrkan.se eller via telefon 0430-160 00 senast 20/1. Ange ditt namn och telefonnummer.

Frågor? Kontakta körledare Kim Lundberg, tel 0702-573 073.

Arrangeras i samarbete med Missionshuset och Sensus.