Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv Besöksadress: Danskavägen 1, 31231 LAHOLM Postadress: DANSKA VÄGEN 1, 31231 LAHOLM Telefon: +46(430)16000 E-post till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv

Dopet är en fest i Guds familj

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Festlig inledning på medlemskapet

Den som döps blir samtidigt medlem i Svenska kyrkan.

Svenska kyrkan döper både barn och vuxna

Små barn, unga och vuxna är lika välkomna att döpas. Man behöver inte prestera något, tro på rätt sätt eller förstå allting. Tvärt om – dopet är en gåva som bara är att ta emot.