Är du Laholms pastorats nya kyrkogårdsvaktmästare?

Vi söker dig som är allsidig, meriterad & hjälpsam.

Är du Laholms pastorats nya kyrkogårdsvaktmästare?

Laholms pastorat söker en Kyrkogårdsvaktmästare PÅ 100 % TILLSVIDARETJÄNST.

Laholm har det mesta av det bästa. En lång strand, Vallåsens skidanläggning, underbar natur på Hallandsåsen, prisvärda boenden och inte minst ett varierat och rikt församlingsliv. Begravningsverksamheten är modern och väl fungerande.

Laholms pastorat består av Laholms och Skummeslövs församlingar – 8 000 respektive 1 500 medlemmar. Vi har många verksamheter av skiftande slag. Våra ledord är tillit–öppen gemenskap–delaktighet. ”Vår vision är att i tillit till Jesus och Bibelns ord leva i öppen gemenskap och delaktighet.”

Information om tjänsten:

Vi söker dig som är allsidig, meriterad och kunnig gällande maskiner. Likaså intresserad av att hjälpa invånarna med gravplatserna. Du klarar modern teknik och har datorvana.

I övrigt ingår allmänna utomhusarbeten såsom dräneringsarbeten, nyanläggningar, komposteringshantering, gravgrävningar, skötsel av bevattningsanläggning, gravplatsarbeten, maskinservice och att vara sakkunnig på maskiner.

Du har B, E körkort. En merit är grävmaskinsutbildning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 %.

Arbetsplats:

Kyrkogårdarna i Laholm, Skummeslöv och Skogaby. Med placering i Laholm.

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Ansökan med löneanspråk skickas till Laholms pastorat senast den 14 august 2022.

Adress: Laholms pastorat, Danskavägen 1, 312 31 LAHOLM
Mejl: laholm.pastorat@svenskakyrkan.se

Intresserad?

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kyrkoherde Anders Knutsson – 0430 160 10
Vik. Kyrkoherde Olle Svensson – 0430 160 14
Arbetsledande kyrkogårdsvaktmästare Björn Lindblad – 0430 160 23
Kyrkorådets Ordförande Lars Stedt – 072-719 12 45

Kommunal Daniel Henriksson – 010 442 95 68
VISION Jan Grundström – 035 17 97 43

Varmt välkommen med din ansökan!