Veckans sommarkyrka - Långtora

31 juli-4 augusti är Långtora kyrka veckans sommarkyrka. Kyrkan är öppen med visningar, kaffe och andakter, på helgen också aktiviteter för barn. Lördag är det också Messy Church för hela familjen! Passa på att besöka veckans sommarkyrka!

Under sommaren står en kyrka per vecka i fokus. Nu har turen kommit till Långtora kyrka. Kyrkan är öppen onsdag-söndag i vecka 31, 31 juli-4 augusti.

Onsdag öppet kl 13-17, andakt kl 15 och mässa kl 17
Torsdag öppet kl 13-17, andakt kl 15
Fredag öppet kl 13-17, andakt kl 15
Lördag öppet kl 12-16, barnaktivitet på förmiddagen och familjeaktivitet/Messy church på eftermiddagen. Andakt kl 15.
Söndag öppet kl 12-16, barnaktivitet hela dagen och gudstjänst kl 15.

Passa på att titta in i kyrkan, strosa en stund, prata, var med på andakt, drick kaffe och titta extra på de där detaljerna du aldrig tänkt på förut.

I kyrkan finns unga sommarguider som gärna visar kyrkan, ser till att det finns information av olika slag, leder andakter och serverar enkelt kaffe.

VADÅ MESSY CHURCH?

Messy Church är ett sätt att vara kyrka mitt i familjelivet. Det är ett koncept som finns i många länder och som vi använt en tid också här i Lagunda. Man träffas och pysslar och leker, firar enkel gudstjänst och äter sedan mat tillsammans.

Här i Långtora blir det Messy Church lördag 3 augusti, klockan 14-17. Pyssel, andakt kl 15, därefter korvgrillning, lek och fika. Välkommen!