Veckans sommarkyrka - Fittja

17-21 juli är Fittja kyrka veckans sommarkyrka. Kyrkan är öppen med visningar, kaffe och andakter, på helgen också aktiviteter för barn. Passa på att besöka veckans sommarkyrka!

Under sommaren står en kyrka per vecka i fokus. Nu har turen kommit till Fittja kyrka. Kyrkan är öppen onsdag-söndag i vecka 29, 17-21 juli.

Onsdag öppet kl 13-17, andakt kl 15 och mässa kl 17
Torsdag öppet kl 13-17, andakt kl 15
Fredag öppet kl 13-17, andakt kl 15
Lördag öppet kl 12-16, barnaktivitet hela dagen och andakt kl 15.
Söndag öppet kl 12-16, barnaktivitet hela dagen och gudstjänst kl 15.

Passa på att titta in i kyrkan, strosa en stund, prata, var med på andakt, drick kaffe och titta extra på de där detaljerna du aldrig tänkt på förut.

I kyrkan finns unga sommarguider som gärna visar kyrkan, ser till att det finns information av olika slag, leder andakter och serverar enkelt kaffe.