Sommar i Lagunda 2018

Också i år kan du besöka sommaröppna kyrkor och kyrkans sommarkvällar. Tio kyrkor och en Kyrkstuga väntar på dig och många andra. Välkommen!

Veckans sommarkyrka onsdag-lördag

Veckans sommarkyrka är öppen

• onsdag 15-18.30. Veckomässa klockan 15.
  • torsdag 13-17. Sommarandakt klockan 15.
  • fredag 13-17. Sommarandakt klockan 15. (Sommarkyrkan är stängd midsommarafton 22 juni)
  • lördag 11-17. Barnaktivitet klockan 11, sommargudstjänst klockan 15.

Kyrkans sommarkvällar onsdag 19

Första sommarkvällen 13 juni går av stapeln i Kyrkstugan. Vi gör en gemensam upptakt för årets sommarkvällar och sommarkyrkor - kom in och hämta Kyrktävlingen 2018, få reda på mer om programmet, lyssna på musik och umgås.

Kyrkans sommarkväll fortsätter varje vecka fram till och med till 29 augusti. Ta med kaffekorg, och (vid de sommarkvällar som är utomhus) något att sitta på.
Varje sommar samlar vi vid sommarkvällarna in kollekt till något gott ändamål. I år går de pengar vi samlar in (kontant/Swish) till Tjejjouren i Enköping och Guldkant på vardagen för boende på Liljegården. Varje gåva, stor som liten, gör skillnad!

13 juni Kyrkstugan

20 juni Gryta - Husby gård

27 juni Fittja kyrka

4 juli Fröslunda kyrka

11 juli Nysätra kyrka

18 juli Långtora kyrka

25 juli Hjälsta kyrka

1 augusti Biskopskulla kyrka

8 augusti Kulla kyrka

15 augusti Giresta kyrka

22 augusti Holm - Sjöö slottspark

29 augusti Kyrkstugan

Mer om programmet

Mer information och komplett program för varje kyrka kommer här på webben inom kort. Ett program har också delats ut i alla brevlådor - om du saknar det, kontakta församlingens kansli på lagunda.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0171-46 00 70.