Lunchföredrag 15 maj: Svenska kyrkans arbete i Mellanöstern

Tisdag 15 maj är det lunchföredrag på Liljegården kl 12.30-13. Jakob Sundmark kommer att berätta om Svenska kyrkans internationella arbete i Mellanöstern.

En tisdag per månad arrangeras lunchföredrag med gäster som på något sätt har lokalanknytning. Föredragen arrangeras i samarbete mellan Lagunda församling och Enköpings kommun/Omsorgsboendet Liljegården.

Föredragen är öppna för alla som är intresserade. Kom gärna en stund i förväg och köp lunch innan föredraget börjar!

Klicka på bilden för att ladda ned affischen som pdf