Lagunda församling

Lagunda manskör sjunger i Hjälsta kyrka 18 februari

Hjärtekyrkan - varje söndag klockan 15. Söndag 18 februari är det gudstjänst i Hjälsta kyrka. Lagunda manskör medverkar.

I Gryta kyrka får vi söndag 18 februari klockan 15 lyssna till Lagunda manskör under ledning av Lena Westberg. Karin Andersson leder gudstänsten. Kyrkkaffe.

Hjärtekyrkan

En församling, tio kyrkor. En helhet med unika delar.
Varje söndag firas gemensam högmässa i Giresta kyrka klockan 11, och varje söndag bjuds vi alla in till en av församlingens tio kyrkor klockan 15 för gudstjänst - Hjärtekyrkan.

Hjärtekyrkan är Lagundas namn på hur vi kan samlas kring den kyrka som ligger närmast vårt hjärta. Alla som vill engagera sig för en eller flera av församlingens kyrkor är varmt välkommen att höra av sig!

Söndagen 18 februari är Hjärtekyrkan i Hjälsta, och 25 februari i Nysätra.