Syntolkning: Tecknad illustration. En hand som håller en penna och skriver.
Foto: IKON

Hälsning från Johanna

Johanna Andrén har skickat en hälsning till Lagunda församling och alla hon träffat här.

Kära församling!

Här kommer en hälsning från Johanna Andrén. Jag hoppas att ni alla mår bra! I och med den pågående pandemin har vi hållit oss ifrån att komma och besöka er i församlingen. Det har varit tråkigt att inte få träffa er alla och jag längtar efter att se er och höra hur ni har det och vad som händer i era liv.

I församlingen har mycket hänt under min mammaledighet. Gudstjänster har börjat hållas via Zoom, Kyrkstugan har byggts ut, Nysätra blivit omgjort, Andrum kommit till mm. Mycket gott i en tid med ofrivillig distans.

Mycket har hänt även i min lilla familjs liv. Esther har nu hunnit bli 11 månader. Hon är vår fantastiska solstråle med mycket energi. Det är så härligt att få se henne växa och utvecklas. Fredrik studerade hemifrån under största delen av vårterminen och har under sommaren avslutat sina studier. Det har varit dåligt med pastorsjobb sedan början av året, men han hittade ett i Östergötland som han trodde skulle kunna passa honom. Det blev en lång process, vi har varit på besök tre där gånger och för en månad sedan fick vi beskedet att han fick jobbet. Det gladde oss, men samtidigt är det tråkigt eftersom vi kommer behöva flytta och jag kan därför inte jobba kvar i Lagunda. Jag hoppas på att få träffa er alla innan jag slutar.

I min presentation på Liljegården efter min och Fredriks resa till Thailand pratade jag om ”Följ mig!” Det är ett citat från Bibeln av Jesus och min bön för er att ni ska ta det till hjärtat varje dag. Följ Jesus!

Det har varit en stor glädje för mig att få jobba i Lagunda församling och jag kommer sakna er! (Om ni vill nå mig framöver skriv gärna ett mail: j.andren84@hotmail.com.)

Önskar er Guds rika välsignelse!
Varma hälsningar Johanna Andrén

Ps. Bild på Esther och familjen finns i Kyrkstugan, vill inte lägga upp bilder på henne på nätet.