Miniorer: tisdag 14-15.30

Miniorerna i Lagunda samlar barn i årskurserna F-3. Varje tisdag eftermiddag är det tid för att skapa, pyssla och spela teater tillsammans. Barnen hämtas och lämnas på skola/fritids.

Barnen hämtas vid flaggstången på skolgården kl 14 och lämnas efteråt på fritids.
Vi börjar med mellanmål och hoppar sen in i dagens aktivitet.

Tid: Tisdagar 14-15.30
Plats: Kyrkstugan

Anmälan behövs

För att vi ska kunna planera verksamheten och hämtning/lämning på skolan behöver barn som ska vara med anmäla sig i förväg.
Det går bra att komma och prova på några gånger, men därefter vill vi att barnet bestämmer sig för om hen vill vara med hela terminen eller inte. Det går bra att göra intresseanmälan per e-post. Vid första övning får barnet med en blankett hem där du fyller i kontaktuppgifter, ev allergier, särskilda behov eller något annat vi behöver veta om.

Miniorerna medverkar i Familjesöndag några gånger per termin. Familjesöndag startar 13, klockan 13.30 börjar vi med pyssel på dagens tema, och klockan 15 är det familjegudstjänst där miniorerna medverkar med drama eller liknande. Efter gudstjänsten är det kyrkfika för små och stora.

Familjesöndagar under hösten är 9 september (då har inte miniorerna något särskilt uppdrag men är väldigt välkomna), och därefter 14 oktober, 11 november och 16 december. Dessa tre gånger medverkar miniorerna i gudstjänsten och den sista gången i december blir det också barnens luciatåg ihop med fikat.

Judit Warpe Nymansson

Lagunda församling

Barn och familj, Sommarkyrka

Mer om Judit Warpe Nymansson

Vikarierande pedagog i barnverksamhet hösten 2018. Arbetar måndag-tisdag i Öppen förskola, barnkör, Babykyrkis och miniorer samt söndagar vid gudstjänster för barn och familj.