Miniorer: tisdag 14-15.30

Miniorerna i Lagunda samlar barn i årskurserna F-2. Vi träffas på tisdag eftermiddag för att skapa, pyssla och fundera tillsammans. Barnen hämtas och lämnas på skola/fritids.

Vi träffas vid flaggstången på skolgården kl 14 och efter miniorerna följer ledarna med tillbaka till fritids. Vi börjar med mellanmål och går sedan in i dagens aktivitet. Direkt efter miniorerna fortsätter vi med barnkör i ytterligare 30 minuter.

Tid: Tisdagar 14-15.30 (och barnkör -16.00)
Plats: Kyrkstugan

Anmälan behövs

För att vi ska kunna planera verksamheten och hämtning/lämning på skolan behöver barn som ska vara med anmäla sig i förväg.
Det går bra att komma och prova på några gånger, men därefter vill vi att barnet bestämmer sig för om hen vill vara med hela terminen eller inte. Det går bra att göra intresseanmälan per e-post. Vid första övning får barnet med en blankett hem där du fyller i kontaktuppgifter, ev allergier, särskilda behov eller något annat vi behöver veta om.

Miniorerna medverkar i Familjesöndag några gånger per termin. Familjesöndag startar 13, klockan 13.30 börjar vi med pyssel på dagens tema, och klockan 15 är det familjegudstjänst där miniorerna ofta medverkar. Efter gudstjänsten är det kyrkfika för små och stora.

Familjesöndagar under hösten är 2 februari, 1 mars, 5 april, 10 maj och 7 juni (med sommarfest!).

Barnverksamhet och barngrupper har en gemensam e-postadress: lagunda.barn@svenskakyrkan.se.

Ledare för miniorerna är Judit Warpe och Maja Bryngelsson.

Judit Warpe Nymansson

Lagunda församling

Sommarkyrka, Barn och familj

Mer om Judit Warpe Nymansson

Teolog/Pedagog i barnverksamhet samt ansvarig för sommarkyrkan/turistkyrkan.

Maja Bryngelsson

Lagunda församling

Kyrkvaktmästare, Barn och familj

Mer om Maja Bryngelsson

Kyrkvaktmästare (inne & ute) samt medarbetare i barnverksamhet.