Miniorer: tisdag 14-15.30

Miniorerna i Lagunda samlar barn i årskurserna F-3. Varje tisdag eftermiddag är det tid för att skapa, pyssla och spela teater tillsammans. Barnen hämtas och lämnas på skola/fritids.

Barnen hämtas vid flaggstången på skolgården kl 14 och lämnas efteråt på fritids.
Vi börjar med mellanmål och hoppar sen in i dagens aktivitet.

Tid: Tisdagar 14-15.30
Plats: Kyrkstugan

Anmälan behövs

För att vi ska kunna planera verksamheten och hämtning/lämning på skolan behöver barn som ska vara med anmäla sig i förväg.
Det går bra att komma och prova på några gånger, men därefter vill vi att barnet bestämmer sig för om hen vill vara med hela terminen eller inte. Det går bra att göra intresseanmälan per e-post. Vid första övning får barnet med en blankett hem där du fyller i kontaktuppgifter, ev allergier, särskilda behov eller något annat vi behöver veta om.

Miniorerna medverkar i Familjesöndag några gånger per termin. Familjesöndag startar 13, klockan 13.30 börjar vi med pyssel på dagens tema, och klockan 15 är det familjegudstjänst där miniorerna ofta medverkar med drama eller liknande. Efter gudstjänsten är det kyrkfika för små och stora.

Familjesöndagar under hösten är 13 januari och därefter 10 februari, 10 mars, 7 april och 12 maj.

Johanna Andrén

Lagunda församling

Konfirmand och ungdom, Församlingspedagog, Barn och familj

Mer om Johanna Andrén

Pedagog med ansvar för verksamheter för barn och familj, samt konfirmand och ungdom.